skip to Main Content

Elke weekmiddag serveren wij een middaglunch aan € 32,00 pp,
volgens marktaanbod (voorgerecht, hoofdgerecht & koffie).

9 – 12 APRIL

Ciabatta met geitenkaas, gepekelde sjalot & honingdressing
OF
Breydelhamkroketjes met mosterdmayonaise
~
Kabeljauw met chermoula & aardappelsalade
OF
Dendermondse paardenworstjes met fris slaatje & frietjes

16 – 19 APRIL

Rundscarpaccio met truffeldressing
OF
Mooie meid met tomaat & courgette
~
Pasta scampi met rode pesto

OF
Kalfsburger, sperzieboontjes, bordelaise & kroketjes

23 – 26 APRIL

Slaatje met feta & tzaziki
OF
Scampi met pittige tomatensaus
~
Varkenshaasje, shiitake, pepersaus & aardappeltjes
OF
Heilbot, prei, puree & duglérésaus

30 APRIL – 3 MEI
(Geen lunch op Woensdag 1 Mei)

Gelakt buikspek met mosterd
OF
Burata met tomatensalsa & balsamico
~
Tongrolletjes, groene asperge, puree & witte wijnsaus
OF
Vol-au-Vent, sla & verse frietjes

7 – 10 MEI
(Geen lunch op Donderdag 9 Mei)

Dorade met bloemkool & beurre blanc
OF
Frisse salade met kip & kruidige dressing
~
Wijting met geprakte aardappelen & groentenratatouille
OF
Rundsbrochette, champignonsaus, rucola & verse frietjes

14 – 17 MEI

Asperges op Vlaamse wijze
OF
Vitello Tonnato
~
Fijn visassortiment, zachte roomsaus & duchesses
OF
Rundstartaar in de keuken bereid met Savora & verse frietjes

21 – 24 MEI

Rundstartaar met dragon
OF
Kaaskroketjes met gefruite peterselie
~
Gebakken zalm, béarnaise & krieltjes
OF
Pasta met kip, courgette, poftomaat & rode pesto

28 – 31 MEI

Terrine van zalm
OF
Toast champignon met lente-ui
~
Wok met runderreepjes teriyaki
OF
Salade geitenkaas met spekjes, appel & honing, brood of frietjes